Online marketing uitspraken ontkracht

online marketing uitspraken ontkracht

Dure beloftes en straffe uitspraken die niet worden waargemaakt. Schering en inslag in de online marketing wereld. Maar hoe kan je jezelf hiervoor behoeden? Hier alvast enkele uitspraken die je beter niet gelooft.

Monday Morning Marketing: Buyer Persona

MMM buyer persona

Vanaf vandaag zullen we op regelmatige basis een video online plaatsen waarbij we een bepaald deel van online marketing uitleggen. Deze eerste Monday Morning Marketing gaat over de Buyer Persona. Heb jij die al opgemaakt voor jouw bedrijf?

Hoe zit het met jouw customer journey?

customer journey

Hedendaagse consumenten verwachten via elk kanaal een goede service. Maar hoe pak je dit concreet aan? Een customer journey opstellen is een goed begin!

Nieuwe Facebook Like knop

facebook like

Facebook lanceerde zonet de nieuwe facebook like knop. Naast het bekende duimpje kun je je emoties nu ook uiten aan de hand van 5 andere emotie knoppen.

Wat is zoekmachine optimalisatie?

zoekmachine optimalisatie seo

Wat is zoekmachine optimalisatie (SEO of Search Engine Optimization), waarom zou je hier tijd in moeten steken en nog belangrijker; hoe kan jij je website optimaliseren?

De zevende van de 7 P’s: Praktijk

Compas P van Praktijk

Na 5 maand is het zo ver! We are up and running! Vanaf nu is Compas geen droom meer of slechts een hersenspinsel op papier. Neen, onze droom is een feit! Na vijf maanden van plezier, passie, peinzen, post-its, pauze en pintjes, is het eindelijk tijd voor de P van praktijk.

De website van Compas staat live!

digitaal compas website live

Lang hebben we er op zitten zwoegen maar de website staat eindelijk live. En we zijn best trots op het resultaat. De website zal nooit volledig klaar zijn want er is altijd ruimte voor verbetering maar ondertussen kunnen we wel beginnen met de zoekmachineoptimalisatie voor Compas.