Online adverteren

Online adverteren is belangrijker dan ooit. Online advertising kan op verschillende platformen en met verschillende strategieën. Omdat iedere strategie bedrijfsafhankelijk is, helpt Compas graag het met het uitstippelen van de juiste adverteerstrategie, rekening houdend met de doelstellingen en steeds met de ROI (Return On Investment) in het achterhoofd.

online adverteren ppcSEA (Search Engine Advertising)

SEA of search engine advertising betekent adverteren op zoekmachines. Bij Google kan dit met behulp van het programma Google Adwords. Met Adwords kan je adverteren in het volledige Google-netwerk. Iedereen bij Compas is dan ook gecertificeerd om te adverteren met Google Adwords. Dit wil zeggen dat wij met kennis van zaken je online advertenties beheren om zo het onderste uit de kan te halen.

Social mediaonline adverteren social

Ook op social media kanalen kan er geadverteerd worden. Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram,.. het behoort allemaal tot de opties. Compas helpt je bij het beslissen op welke kanalen er geadverteerd moet worden want uiteindelijk is het belangrijk om te kiezen voor de kanalen waar je doelpubliek ook écht actief op aanwezig is. De campagnes opzetten, monitoren en evalueren, ook dat kun je met een gerust hart aan Compas overlaten.

Wil je meer visibiliteit, merkbekendheid en bijgevolg meer conversies? Dan is online adverteren zeker een mogelijkheid dat kan helpen om je doelstellingen te behalen. Wij helpen je daar graag mee.

Contacteer ons.

online adverteren

Interesse in Online Adverteren?

We helpen je graag om beter gevonden te worden met behulp van online advertenties!

Contacteer ons