De zevende van de 7 P’s: Praktijk

Compas P van Praktijk

Na 5 maand is het zo ver! We are up and running! Vanaf nu is Compas geen droom meer of slechts een hersenspinsel op papier. Neen, onze droom is een feit! Na vijf maanden van plezier, passie, peinzen, post-its, pauze en pintjes, is het eindelijk tijd voor de P van praktijk.

Deze 7e P van Compas definiëren was voor ons waarschijnlijk de moeilijkste van alle P’s. We zaten met een dilemma. Of het werd De P van Papa omdat Compas een beetje als ons kind is of de P van Praktijk omdat we met het ‘echte werk’ beginnen. Achteraf gezien, leek de P van Praktijk ons een iets betere keuze. Zeggen dat we 5 maand in verwachting zijn geweest van Compas en dat onze baby nu geboren is, dat is zelfs voor ons iets te melig, niet?

We kozen dan liever voor de P van Praktijk omdat dit ook één van onze waarden is; praktijkgericht werken en niet enkel ‘fluffy talk’ verkopen. Fluffy talk, rond de pot draaien, … is niet aan ons besteed. Noem ons gerust no-bullshitters. Wij staan voor transparantie, openheid en eerlijkheid.. het klinkt zeer cliché maar zo is het nu eenmaal. Wij willen duidelijkheid scheppen naar de klant en hopen dat de klant dit ook naar ons doet.

Ook al zijn plezier, passie, peinzen, post-its, pauze en pintjes heel erg leuk, we hebben toch het meest uitgekeken naar deze laatste P. Hoe melig het ook mag klinken, het voelt toch een beetje aan als een geboorte. Wij zullen er dan ook alles aan doen zodat ‘onze kleine spruit’ vele bedrijven helpt groeien in alles wat ze online doen.

Arne & Chesney

P.S. misschien heb je ons vorig blogbericht gemist over het live gaan van de website? Neem gerust een kijkje en laat ons weten wat je ervan vindt.